Catharina Ziekenhuis

Coronacheck

Maakt u zich zorgen of heeft u klachten die mogelijk door het coronavirus worden veroorzaakt? Met De Corona Check kunt u dagelijks gegevens over uw gezondheid doorgeven. Een medisch team, ondersteund door de techniek, beoordeelt uw klachten. Als het nodig is, neemt een zorgverlener uit dit team binnen 24 uur contact met u op.

Ik meld mij aan voor de coronacheck

Actueel

‘Niet roepen; wij zijn de beste maar kennis delen’

Het Catharina Ziekenhuis heeft de kwaliteitscijfers van slokdarmkanker bekend gemaakt. En die zijn uitzonderlijk goed. Het Catharina Kanker Instituut presteert namelijk beter dan de rest van Nederland. Chirurgen dr. Misha Luyer en dr. Grard Nieuwenhuijzen blijven echter bescheiden. “Tuurlijk, het zijn mooie cijfers en we hebben hier jarenlang keihard voor gewerkt. Ons complete programma is inmiddels geoptimaliseerd en daar plukken de patiënten de vruchten van. Dat is voor ons het allerbelangrijkste.”

Lees meer

Informatielijn Catharina Ziekenhuis

De informatielijn (040 – 244 05 50) voor vragen over het coronavirus in het Catharina Ziekenhuis is geïntegreerd in de algemene telefooncentrale en bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 07.30 – 21.30 uur
Zaterdag: 08.00 – 21.30 uur
Zondag: 09.00 – 21.30 uur
Bekijk ook de animatie van Stichting Lezen en Schrijven voor een eenvoudige uitleg over Corona en de maatregelen.

Meer informatie over COVID-19?

Meer informatie over het coronavirus staat op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.
Het RIVM is ook telefonisch bereikbaar via 0800-1351 (dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur).

Specialismen en basiszorg

Specialismen & afdelingen

Gedreven door het leven

Bevlogenheid en gedrevenheid zit in het DNA van de medewerkers van het Catharina Ziekenhuis. Gedrevenheid om het beste uit onszelf te halen en onze patiënt elke keer opnieuw de best mogelijke zorg te geven. Want gezondheid, en daarmee het leven zelf, is ons belangrijkste goed. Catharina Ziekenhuis, Gedreven door het leven. 

8,2

Als rapportcijfer

Patiënten waarderen ons ziekenhuis gemiddeld met een 8,2. Bron: CQI

86 %

Beveelt ons aan

86% van de patiënten geeft een 8 of hoger op de vraag hoe groot de kans is dat hij/zij ons zou aanbevelen bij anderen. www.deeluwervaring.nl

1e

Van Nederland

Op de kwaliteitsnormen-ranking van Zorgverzekeraars Nederland (Alle niet-academische ziekenhuizen). www.minimumkwaliteitsnormen.nl

Catharina Onderzoeksfonds

Steun wetenschappelijk onderzoek voor de beste zorg in uw eigen ziekenhuis

Waarom hebben wij uw steun nodig? Door medisch wetenschappelijk onderzoek verbetert de kwaliteit van zorg. In uw eigen Catharina Ziekenhuis vindt veel onderzoek plaats. Dit heeft als voordeel dat u en uw naasten meteen profiteren van de resultaten. Het doen van wetenschappelijk onderzoek kost veel geld. Als niet-academisch ziekenhuis ontvangen we hiervoor geen geld van de overheid. De Stichting Catharina Onderzoeksfonds zet zich in voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek.

Verbeteren van zorg kunnen we niet alleen. We hebben uw steun hierbij nodig. Samen de toekomst mogelijk maken.