Hart&Vaatcafé

jan 1 do
Wanneer:
Locatie:
Congreszaal, Catharina Ziekenhuis

Elke twee maanden organiseert Harteraad samen met het Hart- en Vaatcentrum van het Catharina Ziekenhuis een Hart&Vaatcafé.

Thema bijeenkomst 21 november

Het thema van het Hart&Vaatcafé op 21 november is 'Hartkleppen: TAVI versus hartklepoperatie'. Dit is een herhaling van de bijeenkomst op 21 maart jl. Deze wordt herhaald in verband met de grote belangstelling voor dit thema. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hartpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips en informatie opdoen, vragen stellen, zorgen bespreken en een informatiestand bezoeken. Zorgverleners zoals cardiologen, hartchirurgen en vaatspecialisten kunnen via het Hart&Vaatcafé extra informatie geven en kennis delen.

Thema en programma

Bij ieder Hart&Vaatcafé staat een ander thema centraal. Eén of meerdere sprekers geven hierover een presentatie of vertellen hun verhaal. Na de pauze gaan de bezoekers met elkaar in gesprek onder begeleiding van een professional en aan het einde van de avond worden nog eventuele vragen aan de sprekers gesteld. Het Hart&Vaatcafé wordt gehouden van 18.30 tot 20.30 uur in de Congreszaal van het Catharina Ziekenhuis.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis.

Deel deze pagina

Agendaoverzicht Catharina