Hart&Vaatcafé

apr 12 do
Wanneer:
Donderdag 12 april 2018 van 18:30 tot 20:30 uur
Donderdag 07 juni 2018 van 18:30 tot 20:30 uur
Donderdag 27 september 2018 van 18:30 tot 20:30 uur
Donderdag 29 november 2018 van 18:30 tot 20:30 uur
Locatie:
Wintertuin, Catharina Ziekenhuis

Elke twee maanden organiseert de Hart&Vaatgroep Oost-Brabant samen met het Hart- en Vaatcentrum van het Catharina Ziekenhuis een Hart&Vaatcafé.

Tijdens het 7e Hart&Vaatcafé, op donderdag 12 april, staat het thema ‘Hartritmestoornissen, met name boezemfibrilleren' centraal. Een cardiothoracaal chirurg en een cardioloog bespreken de diverse behandelmogelijkheden bij hartritmestoornissen. Na de pauze gaan de bezoekers met elkaar in gesprek en worden door een panel vragen van de bezoekers beantwoord.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hartpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips en informatie opdoen, vragen stellen, zorgen bespreken en informatiestands bezoeken. Zorgverleners zoals cardiologen, cardiothoracaal chirurgen en vaatspecialisten kunnen via het Hart&Vaatcafé extra informatie geven en kennis delen.

Thema en programma

Bij ieder Hart&Vaatcafé staat een ander thema centraal. Eén of meerdere sprekers geven hierover een presentatie en een ervaringsdeskundige deelt zijn verhaal. Na de pauze worden vragen van de bezoekers aan het panel gesteld. Het Hart&Vaatcafé wordt gehouden van 18.30 tot 20.30 uur.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Meldt u zich dus op tijd aan.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie over het Hart&Vaatcafé

Aanmelden (via www.hvcafe.nl)

Deel deze pagina

Agendaoverzicht Catharina