Hart&Vaatcafé

nov 30 do
Wanneer:
Donderdag 30 november 2017 van 18:30 tot 20:30 uur
Locatie:
Wintertuin, Catharina Ziekenhuis

Elke twee maanden organiseert de Hart&Vaatgroep Oost-Brabant samen met het Hart- en Vaatcentrum van het Catharina Ziekenhuis een Hart&Vaatcafé.

Het thema van de bijeenkomst op 30 november is 'Afwijkingen aan de grote bloedvaten, aorta aneurysma en aortadissectie'. Sprekers zijn hartchirurg dr. Erwin Tan, vaatchirurg prof. dr. Marc van Sambeek en ervaringsdeskundige Benjamin Dekker.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hartpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips en informatie opdoen, vragen stellen, zorgen bespreken en informatiestands bezoeken. Zorgverleners zoals cardiologen, cardiothoracaal chirurgen en vaatspecialisten kunnen via het Hart&Vaatcafé extra informatie geven en kennis delen.

Thema en programma

Bij ieder Hart&Vaatcafé staat een ander thema centraal. Eén of meerdere sprekers geven hierover een presentatie en een ervaringsdeskundige deelt zijn verhaal. Na de pauze worden vragen van de bezoekers aan het panel gesteld. Het Hart&Vaatcafé wordt gehouden van 18.30 tot 20.30 uur.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Meldt u zich dus op tijd aan.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie over het Hart&Vaatcafé

Aanmelden (via www.hvcafe.nl)

Deel deze pagina

Agendaoverzicht Catharina