Thema-avond 'Als zwanger worden niet vanzelf gaat'

okt 30 wo
Wanneer:
Woensdag 30 oktober 2019 van 19:00 tot 21:30 uur
Locatie:
Congreszaal, Catharina Ziekenhuis

In het Catharina Ziekenhuis wordt op 30 oktober een thema-avond gehouden met als thema 'Als zwanger worden niet vanzelf gaat'.

Zwanger worden lijkt bij iedereen vanzelf te gaan totdat blijkt dat dit bij jullie niet zomaar wil lukken.

Je voelt je machteloos als je lichaam niet doet wat je zo graag wilt. Dit heeft de nodige impact op jezelf en ook op je relatie.

Leren omgaan met een tot nu toe onvervulde kinderwens betekent leren omgaan met het feit dat je geen controle hebt over deze situatie.

Deze thema avond gaat over verlangen, loslaten, veerkracht en leven met imperfectie.

19.00 uur:  Inloop met koffie/thee
19.30 - 20.30 uur:

Theaterstuk: “Soms sneeuwt het in april” door Viève Buijs

Soms sneeuwt het in april is een intieme, muzikale solovoorstelling die een kijkje geeft in een leven zonder kinderen.

20.30 - 21.30 uur:    Na afloop mogelijkheid tot napraten met professionals van het IVF team, Ingrid Neijnens (Ethiek&Zin) en lotgenoten

Locatie

Congreszaal (route 149) van het Catharina Ziekenhuis. Adres: Michelangelolaan 2, Eindhoven

Voor wie?

De avond is voor iedereen die te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen.

Aanmelden

Aanmelden via infoservicedeskfb@catharinaziekenhuis.nl onder vermelding van je naam en aantal personen.

Vragen?

Voor vragen: ivfverpleegkundigen@catharinaziekenhuis.nl

Deze avond wordt georganiseerd door de afdeling Ethiek&Zin en de afdeling IVF.

Agendaoverzicht Catharina