IC-café voor ex-IC patiënten en hun naasten

sep 28 ma
Wanneer:
Maandag 28 september 2020 van 19:30 tot 21:30 uur
Maandag 23 november 2020 van 19:30 tot 21:30 uur
Locatie:
Digitaal, via Zoom

Een verblijf op de intensive care kan voor veel patiënten en hun naasten een heftige, emotionele gebeurtenis zijn, die ook na ontslag uit het ziekenhuis nog veel impact kan hebben. Het Catharina Ziekenhuis en het Máxima Medisch Centrum organiseren dit jaar vier keer een IC-café in ‘t Patronaat.

Digitaal IC-café voor ex-IC patiënten en hun naasten

Wanneer: Maandag 28 september 2020 van 19:30 tot 20:30 uur
Medium: ZOOM

Een verblijf op de Intensive Care kan voor veel patiënten en hun naasten een heftige, emotionele gebeurtenis zijn, die ook na ontslag uit het ziekenhuis nog veel impact kan hebben. Het Catharina Ziekenhuis en het Máxima Medisch Centrum organiseren dit gezamenlijk. Door omstandigheden zijn zij genoodzaakt om het IC-café digitaal te organiseren. Wanneer de situatie het toelaat, zal overwogen worden om het IC-café op een centrale locatie te organiseren.

Het IC-café; een plek waar patiënten, hun naasten en zorgverleners in een informele sfeer informatie en ervaringen kunnen uitwisselen over de opname en het verblijf op de intensive care.

Onderwerpen en data 2020:

• 28 september: PICS/PICS-F
  • 23 november: Delier (vooralsnog digitaal)

Het digitale IC-café wordt georganiseerd middels ZOOM. Er kunnen maximaal 20 deelnemers het digitale IC-café bijwonen. Bij meerdere aanmeldingen zal er een tweede sessie gepland worden.

U kunt zich opgeven via onderstaande mailadres:

ICcafe@mmc.nl

Bij deelname ontvangt u een mail met een link, waarmee u kunt inloggen en deelnemen aan het IC-café.

Agendaoverzicht Catharina