Voorlichtingsavond: Bevallen in het ziekenhuis (webinar)

jan 1 do
Wanneer:
Locatie:
Online

Bent u zwanger en wilt u meer weten over bevallen in het Catharina Ziekenhuis? Meld u dan aan voor het webinar ‘Bevallen in het Catharina Ziekenhuis’.

Het webinar is bedoeld voor aanstaande moeders en hun partners die in het ziekenhuis willen of moeten bevallen. U krijgt informatie over aspecten die betrekking hebben op de zwangerschap en de bevalling.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan bij het congresbureau van het Catharina Ziekenhuis via het e-mailadres: infoservicedeskfb@catharinaziekenhuis.nl onder vermelding van ‘Webinar bevallen in het Catharina Ziekenhuis, dinsdag 26 mei 2020’. Vermeld in uw mail de volgende punten:

• Uw naam
  • Uw uitgerekende datum
  • Ik ben zwanger van mijn [eerste/tweede/derde/vierde] kindje
  • Waar wordt uw zwangerschap gevolgd? Thuispraktijk of ziekenhuis, en welke?

Aan de avond zijn geen kosten verbonden. Middels uw inschrijving per mail geeft u toestemming dat wij de inloggegevens en instructie naar u mogen mailen. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 mei 2020.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de polikliniek Gynaecologie via telefoonnummer 040 - 239 93 00.

Agendaoverzicht Catharina