Bijeenkomst ‘Kanker heb je niet alleen’ bij De Eik in Eindhoven

- De Eik, het centrum voor leven met en na kanker. Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven

Op donderdag 10 november houdt De Eik een informele bijeenkomst voor naasten van patiënten met kanker. Partner, ouder, kind of vriend van een kankerpatiënt; iedereen is welkom. De bijeenkomst wordt begeleid door verpleegkundig specialisten Karin Schauwaert en Noor Vincent van het Catharina Kanker Instituut en Marijke van Duuren van De Eik, het centrum voor leven met en na kanker.

Kanker, wat doet het met jou?

Wellicht herken je het wel. Van de een op de andere dag veranderde alles toen je partner, ouder, kind, of vriend de diagnose kanker kreeg. Je wilt hem of haar graag bijstaan, maar hoe doe je dat en op welke manier? Angst, verdriet, onmacht, verandering van lichaam en gedrag spelen ook een rol. Wat doet het met jou?

Jij, als naaste, staat centraal tijdens deze bijeenkomst. Je ontmoet andere naasten, kunt ervaringen delen en vragen stellen aan de twee verpleegkundig specialisten van het Catharina Kanker Instituut, die dagelijks met naasten te maken krijgen.

Aanmelden

De avond begint om 19.00 uur en is rond 21.00 uur afgelopen. De Eik vind je aan het Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven.  Aanmelden doe je op de website van De Eik.


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden