loginboxtst

MijnCatharina is een persoonlijke en beveiligde omgeving voor patiënten van het Catharina Ziekenhuis. Hier kunt u zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week uw afspraken inzien, u aanmelden voor uw afspraak, een e-mail sturen naar uw zorgverlener (e-consult) en uw medisch dossier bekijken. 

Kolom 1

Dit is de inhoud van kolom 1.

Kolom 2

Dit is de inhoud van kolom 2.

Kolom 3

Dit is de inhoud van kolom 3.


     
Inloggen voor u zelf Inloggen voor een ander Inloggen meteen verwijsnummer/ZD-nummer

MijnCatharina voor kinderen & jongeren

Ook kinderen kunnen MijnCatharina gebruiken Zij hebben een eigen DigiD nodig om in te kunnen loggen. Ben jij 12 jaar of ouder en maak jij gebruik van het patiëntenportaal MijnCatharina? Belangrijk is dan: wie mag er met jou meekijken? Wil je meer weten? Ga naar MijnCatharina voor kinderen en jongeren

Vragen over uw afspraak of behandeling

Neem dan contact op met de polikliniek waar u in behandeling bent. U kunt de poliklinieken van ons ziekenhuis bereiken via ons algemene telefoonnummer: 040 – 239 91 11. Een overzicht van alle telefoonnummers en openingstijden vindt u op de pagina Telefonische bereikbaarheid en openingstijden.

Vragen over het gebruik van MijnCatharina

Wij hebben voor u veelgestelde vragen en antwoorden verzameld. Deze vindt u boven aan de pagina bij de verschillende buttons/knoppen. Vindt u toch geen antwoord op uw vraag, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer: 040 – 239 84 44.


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden