Naar het ziekenhuis tijdens corona

Als ziekenhuis doen we alles om een veilige plek te zijn voor iedereen die onze zorg nodig heeft. Daarom houden we vast aan een aantal maatregelen. Wij vragen ook uw hulp. Want samen houden we onze zorg veilig.

Heeft u op het moment van uw geplande afspraak klachten die wijzen op het coronavirus, of wacht u op de uitslag van een coronatest? Neem contact op met de polikliniek waar u een afspraak heeft. Ook als u in thuisquarantaine zit. Wij kijken dan samen met u of de afspraak verzet moet worden.

Wij doen een dringend verzoek aan patiënten en bezoekers met klachten die wijzen op corona, om niet naar het ziekenhuis te komen.

Gaat mijn afspraak/operatie door?

U wordt telefonisch geïnformeerd als uw afspraak niet doorgaat. Als u geen bericht krijgt, dan gaat uw afspraak gewoon door en kunt u naar ons ziekenhuis komen waar het veilig is. Als u niet bent gebeld, verzoeken wij u om ons niet zelf te bellen over uw afspraak. Zo blijven we telefonisch bereikbaar voor patiënten van wie de afspraak wél is uitgesteld. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft en doen ons uiterste best om deze allemaal te beantwoorden.

Bekijk ook de overige veelgestelde vragen

De maatregelen in ons ziekenhuis op een rij

• Draag een mondkapje gedurende uw gehele verblijf in het ziekenhuis.
  • Houd overal 1,5 meter afstand.
  • Desinfecteer uw handen.
  • Kom niet te vroeg naar uw afspraak.
  • Kom alleen naar uw afspraak.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen

Op de polikliniek

• Als u op de polikliniek komt, mag u zich melden aan de balie van de polikliniek waar u een afspraak heeft

Bezoekuur

Wilt u op bezoek komen? Lees hier onze aangepaste bezoektijden in verband met corona. Wilt u op bezoek komen en heeft u klachten? Blijf dan thuis. We doen een dringende oproep aan iedereen die naar het ziekenhuis komt en klachten heeft, niet op bezoek te komen.

Heeft u vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of bel ons: 040 – 239 91 11

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

• Maandag tot en met vrijdag: van 07.30 – 21.30 uur
  • Zaterdag: van 08.00 – 21.30 uur
  • Zondag: van 09.00 – 21.30 uur

Bekijk ook de animatie van Stichting Lezen en Schrijven voor een eenvoudige uitleg over corona en de maatregelen. Bekijk de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 of neem contact op via 0800-1351 (dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur)

Wij staan voor u klaar.