Restaurant is weer open: met liefde voor vers en gezond

Lekker op je gemak een warme maaltijd eten in een sfeervol restaurant in het Catharina Ziekenhuis? Dat kan weer! De deuren van het restaurant zijn weer open.

Het bezoekersrestaurant onderging de afgelopen maanden een totale ‘make-over’ en opent komende maandag weer zijn deuren! Het resultaat is een restaurant waar onze patienten en bezoekers gastvrij ontvangen kunnen worden en kunnen genieten van een verse gezonde maaltijd. Het spiksplinternieuwe bezoekersrestaurant is dan weer van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 20.00 uur geopend. 

Vernieuwde menukaart

Het restaurant zit op dezelfde locatie als voorheen, in de centrale hal bij de hoofdingang van het ziekenhuis, maar is wel helemaal vernieuwd. “Zelfs de menukaart heeft een make-over gekregen”, vertelt Robert Bergwerff, manager Hotel & Patiëntenservices. “We bieden een uitgebreid assortiment met een veelal  mediterraan accent. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruime keuze aan pasta’s en pizza’s die voor de ogen van onze gasten bereid worden met verse ingrediënten. En natuurlijk ontbreken ook een smoothiebar en buffet met verse salades niet in ons vernieuwde restaurant.”

Gastvrije uitstraling

Het sfeervol ingerichte restaurant heeft een gastvrije uitstraling en het is er goed toeven voor iedereen. Robert: “Er zijn tafels die wat meer rust en privacy bieden, maar wil je graag wat afleiding, dan kies je een tafel met prachtig zicht op de passanten in de hal en de winkels die daar recent geopend zijn. Ons team staat te popelen om onze gasten te ontvangen en de heerlijkste gerechten te bereiden. Met liefde voor vers en gezond! Onze gasten staan op de eerste plaats.”  

Deel deze pagina

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis