Vrijwilligers genieten in Maastrichtse zomerzon van André Rieu

De Vrijwilligerscentrale van het Catharina Ziekenhuis bestond afgelopen vrijdag precies 30 jaar. Reden genoeg om onze vrijwilligers in dit speciale kroonjaar ‘vorstelijk’ te verwennen met een fotoshoot in stijl, een compleet verzorgd diner en een prachtig zomeravondconcert van André Rieu.

Om dit bijzondere jubileum van de Vrijwilligerscentrale echt in stijl te beleven, mochten alle vrijwilligers de afgelopen weken galakleding uitzoeken. Zij werden vrijdag gefotografeerd op de trap in de centrale hal van het ziekenhuis. “Alle vrijwilligers in galakleding, met zo’n mooie jurk. Dat zorgt natuurlijk meteen voor een feestelijk gevoel”, zo blikt coördinator van de Vrijwilligerscentrale Ted Gerrits terug.

Foto: Paul Gerrits

Troonrede

Na een ‘troonrede’ van de afdelingsmanager van de vrijwilligers, waarbij twee vrijwilligers die al 30 jaar vrijwilliger zijn in het ziekenhuis in het zonnetje werden gezet, werden de vrijwilligers door hem uitgenodigd voor een uitgebreid diner. Dit diner werd verzorgd door koks van het Catharina Ziekenhuis.

Zomeravond met André Rieu

Na het diner werden de vrijwilligers met een bus naar Maastricht gebracht. Daar genoten zij op het Vrijthof van een concert van Andre Rieu. Ted Gerrits: “Het was een prachtige zomeravond, waar iedereen met plezier aan terug zal denken.”

Foto: Paul Gerrits

Deel deze pagina

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis