Catharina Ziekenhuis viert feest: Santeon 10 jaar!

Feest vandaag in het Catharina Ziekenhuis! Samen met zes andere topklinische ziekenhuizen in Nederland vieren wij het 10-jarig bestaan van het samenwerkingsverband Santeon. In die 10 jaar hebben we door bij elkaar in de keuken te kijken de zorg naar een hoger plan getild.

Vandaag, op 10-10, maken we onze ambities voor de zorg in de toekomst bekend. Patiënten staan daarbij centraal. Daarom hebben we Evelien Neleman (15), zelf patiënt in ons ziekenhuis, onlangs uitgenodigd om eens een kijkje te nemen achter de schermen en ons te vertellen wat zij vindt van de Santeon-samenwerking.

Eveline beleefde een in scene gezette bevalling, kreeg een kijkje op de OK van de toekomst en opereerde digitaal haar eerste patiënt! Evelien had een fantastische dag: Ïk vond het echt heel gaaf om alles te zien!"

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis