Dag van de zorgprofessional verplaatst

De Dag van de zorgprofessional die gepland staat voor zaterdag 17 maart, wordt verplaatst. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Onze Spoedeisende Hulp en de verpleegafdelingen staan ook deze week nog altijd onder zware druk door het grote aantal patiënten met griep en/of longproblematiek. Ook veel medewerkers kampen met griepachtige verschijnselen.

Zaterdag 17 maart hadden we de Dag van de zorgprofessional gepland, maar die gaat nu niet door. Dat besluit is genomen zodat we ons kunnen focussen op de acute patiëntenzorg. Bovendien willen we ieder risico op besmetting voorkomen. Onze prioriteit is en blijft goede zorg leveren voor onze patiënten.

De Dag van de zorgprofessional was georganiseerd voor verpleegkundigen die interesse hebben in een baan in het Catharina Ziekenhuis. Omdat we het belangrijk vinden dat zij toch een keer in ons ziekenhuis kunnen rondkijken, gaan we na de griepgolf op zoek naar een andere datum.

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis