De deur staat altijd open (en gaat automatisch weer dicht)

Hebt u ook wel eens stilgestaan in de draaideur bij onze hoofdingang? Dat is binnenkort verleden tijd, want – goed nieuws – onze ‘voordeur’ wordt vervangen! De werkzaamheden daarvoor zijn deze week gestart.

Elke dag werken wij hard om u gastvrij te kunnen ontvangen in ons ziekenhuis. Maar wat blijkt: onze voordeur werkt daar niet aan mee. Misschien hebt u ook weleens moeten wachten voordat u naar binnen kon of stond u ineens stil omdat de deur stopte met draaien.

Hier komt gelukkig verandering in, want de draaideur wordt vervangen door twee schuifdeuren. Tussen deze deuren wordt een zogenoemd warmtegordijn geïnstalleerd, dat de koude lucht buitenhoudt.

Begin juni is deze verbouwing klaar en loopt u weer zonder oponthoud, via een gloednieuwe deur, ons ziekenhuis binnen! U bent meer dan welkom, we helpen u graag!

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis