Hoofdinrit ziekenhuis alleen bereikbaar via Veldmaarschalk Montgomerylaan

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is de hoofdinrit van het ziekenhuis vanaf woensdag 31 oktober alleen te bereiken via de Veldmaarschalk Montgomerylaan.

De Michelangelolaan is dan namelijk vanaf de kruising met de Rodinstraat afgesloten. Het is dan niet mogelijk om de hoofdinrit te bereiken via de Dr. Cuyperslaan.

Omleidingsroutes

Om er voor te zorgen dat het Catharina Ziekenhuis bereikbaar blijft zijn er omleidingsroutes ingesteld. Volg hiervoor de gele borden. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig. Alle parkeerplaatsen blijven voor onze patiënten en bezoekers bereikbaar.

Onderhoud Michelangelolaan

De Michelangelolaan is toe aan groot onderhoud. Het asfalt van de rijweg wordt vervangen door klinkers. Ook legt de gemeente een regenwaterriool, fietsstroken en plantvakken aan. De werkzaamheden duren tot medio februari 2019.

Kijk voor meer informatie en de actuele situatie op www.eindhoven.nl/bereikbaar

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis