Rianne Letschert treedt toe tot de raad van toezicht van het Catharina Ziekenhuis

De raad van toezicht van het Catharina Ziekenhuis heeft prof. dr. Rianne Letschert benoemd tot lid van de raad van toezicht. Rianne Letschert volgt Alexandra van Huffelen op, die als gevolg van haar zetel in de Eerste Kamer afscheid heeft genomen.

Prof. dr. Rianne Letschert (1976) studeerde Internationaal Recht aan de Universiteit van Tilburg, de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Montpellier. In 2011 werd Letschert benoemd tot hoogleraar op de nieuwe leerstoel Victimologie en Internationaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel is zij werkzaam als rector magnificus aan de Universiteit van Maastricht.

Tiny Sanders, voorzitter raad van toezicht het Catharina Ziekenhuis: “Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van Rianne Letschert.  Zij brengt zowel bestuurlijke kennis als ervaring mee in omgevingen waar zorg voor mensen centraal staat”.

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis