Cursussen & trainingen

Wij bieden een breed pallet aan cursussen en trainingen voor zowel medewerkers als externe geïnteresseerden. Onze deskundige docenten en trainers verzorgen onderwijs voor groepen én individuen. Ze combineren tal van moderne leervormen en leeractiviteiten, zoals e-learning en virtuele oefentechnieken. Neem gerust een kijkje in ons cursusaanbod.

Zoek een cursus of training
Naam cursus Eerstvolgende aanvangsdatum
Basic Surgical Skills (BSS) 25 september 2017
Bloedafname n.t.b.
Cardiologie voor verpleegkundigen n.t.b. De cursus 'Cardiologie voor verpleegkundigen' wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
Cardiothoracale chirurgie 03 oktober 2017 De cursus 'Cardiothoracale chirurgie ' die begint op 03 oktober 2017 wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
Communicatie in complexe situaties n.t.b.
Complexe chirurgie voor verpleegkundigen n.t.b. De cursus 'Complexe chirurgie voor verpleegkundigen' wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
Dataverzameling, -analyse en grafische weergave: hoe doe je dat? n.t.b.
ECG-lezen basis 14 september 2017 De cursus 'ECG-lezen basis' die begint op 14 september 2017 wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
ECG-lezen gevorderden n.t.b. De cursus 'ECG-lezen gevorderden' wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
ECG-lezen herhaling n.t.b. De cursus 'ECG-lezen herhaling' wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
Endotracheale intubatie 09 mei 2017 De cursus 'Endotracheale intubatie' die begint op 09 mei 2017 wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
Gespreksvoering bij signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld n.t.b.
Good Clinical Practice 31 oktober 2017 De cursus 'Good Clinical Practice' die begint op 31 oktober 2017 wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
Gynaecologie voor verpleegkundigen n.t.b. De cursus 'Gynaecologie voor verpleegkundigen' wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.
Hechtvaardigheid 29 mei 2017
Infuuszorg n.t.b. De cursus 'Infuuszorg' wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.

Cursus of training wordt (gedeeltelijk) aangeboden met behulp van e-learning.

Zoekt u een cursus of training op een speciaal gebied? Op één van de volgende pagina's vindt u ons aanbod:


Meer informatie over aanmelden en onze voorwaarden leest u hier.


Wij bieden ook maatwerk

Naast ons vaste cursusaanbod kunt u in het Catharina Ziekenhuis ook terecht voor maatwerkproducten. U kunt diverse vaardigheidstrainingen volgen voor medisch, medisch ondersteunend, verpleegkundig en verzorgende beroepen. Denk aan het trainen van voorbehouden en risicovolle handelingen en bijvoorbeeld het trainen van chirurgische en laparoscopische vaardigheden. Wilt u graag meer weten over de cursussen en trainingen of de mogelijkheden voor een maatwerkproduct of -traject? Neem contact op met het secretariaat van de Service-eenheid Onderwijs & Onderzoek. Wij zoeken u graag op voor een oriënterend gesprek!