Basic Surgical Skills (BSS)

In de training Basic Surgical Skills (BSS) ontwikkelen arts-assistenten in opleiding de basis van chirurgische technieken voor open chirurgie, trauma en minimale invasieve chirurgie.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor AIOS'

Inhoud

Meer informatie over het programma lees je in het (Engelstalige) Course Programme.

Duur en cursusdata

De cursus vindt plaats van 08.00-18.00 uur op de volgende data:

• maandag 25 september 2017;
  • maandag 22 januari 2018;
  • maandag 24 september 2018.

Type Beschrijving
Accreditatie Deze training is geaccrediteerd door Royal College of Surgeons of Edinburgh.
Grootte van de groep Minimaal 10, maximaal 14 deelnemers
Kosten Op aanvraag. Je kunt navraag doen/jezelf inschrijven via een e-mail naar infosurgicalskills@catharinaziekenhuis.nl
Certificaat Een certificaat wordt verstrekt door Royal College of Edinburgh. Verspreiding hiervan vindt plaats door het Catharina Ziekenhuis.
Locatie SkillsLab van het Catharina Ziekenhuis. De route wordt vanaf de hoofdingang aangegeven.
Contact

Graag meer informatie over deze training? Stuur een mail naar infosurgicalskills@catharinaziekenhuis.nl

terug naar het cursussen & trainingen overzicht