Veiligheid voor operatieassistenten

Een cursus voor operatieassistenten met als centraal thema veiligheid.

Wat leer je?

Enerzijds wordt kennis aangeboden over laparoscpische chirurgie, elektrochirurgie en het gebruik van apparatuur en instrumentaria. Anderzijds bevat de cursus een belangrijke vaardigheidscomponent.

Voor wie?

Operatieassistenten

Inhoud

Lees voor uitgebreidere informatie over deze cursus de folder Veiligheid voor operatieassistenten.

Duur en cursusdata

De eerstvolgende training vindt plaats op vrijdag 5 oktober 2018 van 08.30 van 17.00 uur. Het (actuele) rooster is voor deelnemers in te zien via ons E-learningssysteem CLIC of op te vragen bij de docent. Wijzigingen in het rooster voorbehouden.

Type Beschrijving
Accreditatie Deze training is geaccrediteerd met 7 punten door de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO).
Grootte van de groep Minimaal 10, maximaal 12 deelnemers
Kosten Op aanvraag. Je kunt navraag doen/jezelf inschrijven via een e-mail naar infoskillslab@catharinaziekenhuis.nl
Certificaat Deze cursus wordt afgesloten door middel van een scenario-based toets. Als je deze toets met goed gevolg aflegt, ontvang je een officieel certificaat
Locatie SkillsLab van het Catharina Ziekenhuis. De route wordt vanaf de hoofdingang aangegeven.
Contact

Graag informatie over deze cursus? Vraag het op via infoskillslab@catharinaziekenhuis.nl

terug naar het cursussen & trainingen overzicht