Statistiek en SPSS 4: multivariate regressie en survival analyse

Kennis van statistiek en statistische software is van onmisbaar belang bij het doen van wetenschappelijk onderzoek. Daarbij is het goed opzetten van een database om de statistische analyses te kunnen uitvoeren van buitengewoon belang.

Voor wie?

Specialisten, a(n)ios, coassistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants, onderzoekers en andere geïnteresseerden.

Enige basiskennis van SPSS en statistische begrippen is wenselijk. Deze kennis is bijvoorbeeld op te doen via SPSS en Statistiek les 1 en/of Statistiek en Statistiek les 2.

Inhoud

In deze les gaan we in op de statistische technieken multivariate en logistische
regressie en hoe dat in SPSS uitgevoerd moet worden. Daarnaast gaan we in op survival analyse met behulp van Kaplan Meier curves en Cox regressie en hoe dat in SPSS uitgevoerd moet worden.

Duur en cursusdata

De les duurt 2 uur. Houd deze website in de gaten voor de volgende cursusdata.

Praktische informatie

Type Beschrijving
Accreditatie Deze workshop is niet geaccrediteerd
Grootte van de groep Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers
Kosten € 77,00 per persoon. Wil je meedoen aan alle lessen "Statistiek en SPSS"? Dan ontvang je 10% korting. De totaalprijs voor 4 lessen is dan € 189,00. De prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.
Certificaat Bewijs van deelname
Locatie Een ruimte van de service-eenheid Onderwijs & Onderzoek, de route staat aangegeven vanaf de hoofdingang van het ziekenhuis.
Contact

Service-eenheid Onderwijs & Onderzoek
Telefoonnummer: 040 - 239 65 20
E-mail: infooeo@catharinaziekenhuis.nl


Inschrijven


terug naar het cursussen & trainingen overzicht