Posterpresentaties maken

Wil je graag weten hoe je een goede poster maakt voor een congres? Heb je een abstract ingestuurd voor een congres en is het geaccepteerd voor een poster? In deze workshop leer je hoe onderzoeksresultaten goed gepresenteerd kunnen worden op een compacte en ‘pakkende’ poster.

Voor wie?

Iedereen die een posterpresentatie moet geven op een congres of symposium.

Inhoud

Tijdens de workshop leer je hoe je een goede poster maakt. Na een theoretische inleiding, volgt een praktisch gedeelte. Daarin leer je met het eigen meegenomen materiaal een goede poster te maken in PowerPoint. Aan het einde van de workshop worden de posters beoordeeld door de docenten en deelnemers.

Duur en cursusdata

• Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Type Beschrijving
Accreditatie Geen
Grootte van de groep Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers
Kosten € 68,50 per persoon. De prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.
Certificaat Nee, je ontvangt een "Bewijs van deelname"
Locatie Een ruimte van de service-eenheid Onderwijs & Onderzoek, de route staat aangegeven vanaf de hoofdingang van het ziekenhuis.

Service-eenheid Onderwijs & Onderzoek
Telefoonnummer: 040 - 239 65 20
E-mail: infooeo@catharinaziekenhuis.nl

terug naar het cursussen & trainingen overzicht