Radiotherapie

Het Catharina Ziekenhuis concentreert alle oncologische zorg op één locatie: het Catharina Kanker Instituut. Oncologie is één van de vier speerpunten binnen van het ziekenhuis. Het Catharina Kanker Instituut bestaat uit de afdelingen Radiotherapie, polikliniek Oncologie, Borstkankercentrum, Dagbehandeling en verpleegafdeling Oncologie. Het Catharina Kanker Instituut wil zich onderscheiden in het bieden van integrale kwaliteit van oncologische zorg, die we ook zichtbaar kunnen maken. Op verschillende manieren werken we samen met collega-ziekenhuizen op het gebied van Oncologie.

Opleiding en onderzoek zijn naast zorg vanzelfsprekende disciplines binnen het Catharina Kanker Instituut en de afdeling Radiotherapie.

Themadag Prostaatcarcinoom

Donderdag 15 maart 2018 - Wintertuin Catharina Ziekenhuis

In 2018 organiseert het Catharina Ziekenhuis voor de 12e keer een themadag met als doel u te informeren over vernieuwende, innovatieve en grensverleggende radiotherapeutische behandelingen.

Doelgroep

Klinisch fysici (i.o), radiotherapeutisch laboranten, assistenten in opleiding tot radiotherapeut, radiotherapeuten en (project)medewerkers.

Vereiste voorkennis

Globale kennis van moderne bestralingstechnieken.

Datum, tijd en locatie

De themadag vindt plaats op donderdag 15 maart van 09.30 - 17.15 uur in de Wintertuin van het Catharina Ziekenhuis, Michelangelolaan 2 te Eindhoven.

Accreditatie

Voor de themadag is zowel bij de NVKF, NVMBR als de NVRO accreditatie aangevraagd. Via de site van het ziekenhuis wordt u op de hoogte gehouden.

Nadere informatie

Download het programma.

Kosten en inschrijven

De kosten voor deze themadag bedragen € 175,- inclusief materialen, lunch en borrel. Bij inschrijving ontvangt u per deelnemer een factuur van ons.

Dit bedrag kunt u onder vermelding van u naam en referentienummer overmaken naar:

Stichting Toegepast Radiotherapeutisch Onderzoek Mierlo, The Netherlands

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL34ABNA0411145797

Direct digitaal inschrijven?

U kunt zich uitsluitend digitaal inschrijven via onderstaand formulier

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met het secretariaat Radiotherapie, telefoonnr. 040-2396430, e-mail: inforth@catharinaziekenhuis.nl

Voor inhoudelijke vragen, doorgeven dieetwensen of andere zaken kunt u terecht bij Coen Hurkmans, coen.hurkmans@catharinaziekenhuis.nl

Naamloos formulier
  • -

• Wij verzoeken u om uw volledige registratienummer hieronder in te vullen. Indien wij dit nummer niet hebben, kunnen de accreditatiepunten niet aan u toegekend worden.

• Should be Empty:

* = verplicht in te vullen