Hart&Vaatcafé

jun 7 do
Wanneer:
Donderdag 07 juni 2018 van 18:30 tot 20:30 uur
Donderdag 27 september 2018 van 18:30 tot 20:30 uur
Donderdag 29 november 2018 van 18:30 tot 20:30 uur
Locatie:
Wintertuin, Catharina Ziekenhuis

Elke twee maanden organiseert Harteraad samen met het Hart- en Vaatcentrum van het Catharina Ziekenhuis een Hart&Vaatcafé.

Tijdens het Hart&Vaatcafé op donderdag 7 juni is het thema 'Vrouwen en Hartziekten' met cardioloog drs. Annemiek de Vos. Wegens de grote belangstelling is dit een herhaling van de bijeenkomst op 29 juni 2017.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hartpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips en informatie opdoen, vragen stellen, zorgen bespreken en informatiestands bezoeken. Zorgverleners zoals cardiologen, cardiothoracaal chirurgen en vaatspecialisten kunnen via het Hart&Vaatcafé extra informatie geven en kennis delen.

Thema en programma

Bij ieder Hart&Vaatcafé staat een ander thema centraal. Eén of meerdere sprekers geven hierover een presentatie en een ervaringsdeskundige deelt zijn verhaal. Na de pauze worden vragen van de bezoekers aan het panel gesteld. Het Hart&Vaatcafé wordt gehouden van 18.30 tot 20.30 uur.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Meldt u zich dus op tijd aan.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie over het Hart&Vaatcafé

Aanmelden (via www.hvcafe.nl)

Deel deze pagina

Agendaoverzicht Catharina