Thema-avond Catharina Obesitascentrum

Woensdag 21 november 2018 van 19:00 tot 21:00 uur
Locatie:
Congreszaal, Catharina Ziekenhuis

In de congreszaal van het Catharina Ziekenhuis worden regelmatig thema-avonden voor obesitaspatiënten gehouden.

Verschillende thema's

Iedere bijeenkomst heeft een ander thema:

• Donderdag 13 september 2018: Zelfbeeld en relatie na een bariatrische operatie
  • Woensdag 21 november 2018: Angst voor terugval, fysiotherapie en mindfullness

Programma donderdag 13 september 2018

18.45 uur Ontvangst

Opening en welkom

Dr. Van Himbeeck, bariatrisch chirurg

Zelfbeeld & relatie na een bariatrische operatie

Dr. van Hout, Klinisch psycholoog

Gelegenheid tot stellen van vragen

Afsluiting en mogelijkheid tot lotgenotencontact

Voor wie?

Patiënten van het Catharina Obesitascentrum en hun partners. Deze thema-avonden zijn onderdeel van het begeleidingstraject van het Catharina Obesitascentrum.

Aanmelden

Bij voorkeur aanmelden via Bepatient met volgende link: www.obesitascentrumeindhoven.nl/campus/thema-avond.

Mocht u geen Bepatient-account hebben, dan kunt u ook voor 6 september 2018 aanmelden via de mail: themaavondobesitas@catharinaziekenhuis.nl

Meer weten?

Meer informatie over de onderwerpen van deze informatie avonden kunt u vinden op het digitale platform Bepatient.

Agendaoverzicht Catharina