Bezoektijden

Komt u iemand bezoeken in het Catharina Ziekenhuis? Hier vindt u informatie over onze bezoektijden en bezoekregels.

Wij doen een dringend verzoek aan bezoekers met klachten die wijzen op corona, om niet naar het ziekenhuis te komen.

• Meld u altijd eerst aan de balie in de centrale hal.
  • U krijgt van ons een mondkapje.
  • Draag dit mondkapje gedurende uw hele bezoek in het ziekenhuis. Ook als u bij uw naaste op de kamer bent.
  • Op de twee- en vierpersoonskamers is met een sticker aangegeven waar u kunt gaan zitten.
Het is toegestaan om per patiënt twee bezoekers per dag te ontvangen tussen 16.00 en 20.00 uur. De bezoekers mogen niet tegelijk op bezoek komen. Alle andere bezoekuren vervallen. Dit geldt ook voor patiënten met corona. Er zijn een paar uitzonderingen:
  • Kinderafdeling: hier mogen de twee ouders op bezoek komen.
  • Terminale patiënten: tijdens het waken bij een patiënt mogen per dag (24 uur) maximaal drie bezoekers aanwezig zijn, waarbij we vragen zo min mogelijk de kamer in en uit te lopen.
Let op: kinderen tot 13 jaar tellen we niet mee in het aantal toegestane bezoekers.

Bekijk de veelgestelde vragen over bezoek in tijden van corona.

Op welke afdeling ligt de patiënt?

Weet u niet op welke afdeling u moet zijn? Bij de receptie in de centrale hal kunt u dit navragen (via telefoonnummer 040 239 5417). U hoeft hiervoor alleen de naam van de patiënt door te geven. Onze medewerkers wijzen u graag de weg. Weet u wel de afdeling, dan kunt u in dit overzicht zien op welke verdieping u moet zijn. Boven bij de liften kunt u nog kiezen of u naar de oost- of de westzijde gaat. Dit staat duidelijk aangegeven met borden.