Bezoektijden

Komt u iemand bezoeken in het Catharina Ziekenhuis? Hier vindt u informatie over onze bezoektijden en bezoekregels.

De feestdagen gaan er dit voorjaar in verband met corona voor iedereen anders uitzien. De bezoektijden worden tijdens Koningsdag en Bevrijdingsdag niet verruimd. Dit geldt ook voor Hemelvaart en Pinksteren. Wij begrijpen dat u graag deze dagen samen met uw naaste wil vieren, maar om te voorkomen dat het virus zich juist tijdens deze dagen verder gaat verspreiden, verruimen we de bezoektijden tijdens de feestdagen niet. Een patiënt mag dagelijks tussen 18.00 en 20.00 uur één bezoeker ontvangen. De bezoeker mag maximaal één uur blijven in dit blok. Samen zorgen we dan voor een veilige omgeving, voor patiënten, het bezoek en onze medewerkers. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Wij doen een dringend verzoek aan bezoekers met klachten die wijzen op corona, om niet naar het ziekenhuis te komen.

• Meld u altijd eerst aan de balie in de centrale hal.
  • U krijgt van ons een mondkapje.
  • Draag dit mondkapje gedurende uw hele bezoek in het ziekenhuis. Ook als u bij uw naaste op de kamer bent.
  • Op de twee- en vierpersoonskamers is met een sticker aangegeven waar u kunt gaan zitten.
Het is toegestaan om per patiënt één bezoeker per dag te ontvangen tussen 18.00 en 20.00 uur. De bezoeker mag maximaal één uur blijven in dit blok. Alle andere bezoekuren vervallen. Dit geldt ook voor patiënten met corona. Er zijn een paar uitzonderingen:
  • Kinderafdeling: hier mogen de twee ouders op bezoek komen.
  • Terminale patiënten: tijdens het waken bij een patiënt mogen per dag (24 uur) maximaal drie bezoekers aanwezig zijn, waarbij we vragen zo min mogelijk de kamer in en uit te lopen.
Let op: kinderen tot 13 jaar tellen we niet mee in het aantal toegestane bezoekers.

Bekijk de veelgestelde vragen over bezoek in tijden van corona.

Op welke afdeling ligt de patiënt?

Weet u niet op welke afdeling u moet zijn? Bij de receptie in de centrale hal kunt u dit navragen (via telefoonnummer 040 239 5417). U hoeft hiervoor alleen de naam van de patiënt door te geven. Onze medewerkers wijzen u graag de weg. Weet u wel de afdeling, dan kunt u in dit overzicht zien op welke verdieping u moet zijn. Boven bij de liften kunt u nog kiezen of u naar de oost- of de westzijde gaat. Dit staat duidelijk aangegeven met borden.