Geannuleerd: Dag van de Zorgprofessional

Op zaterdag 28 maart 2020 zetten we voor jou onze deuren open: bezoek het Catharina Ziekenhuis op de Dag van de Zorgprofessional. We laten jou kennis maken met al onze baanmogelijkheden, prachtige ontwikkelkansen, uitdagende ziekenhuiszorg en topcollega’s!

I.V.M. het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen inzake het Coronavirus heeft het Catharina Ziekenhuis beslist dat de Dag van de Zorgprofessional geannuleerd wordt. We bekijken of we de Dag van de Zorgprofessional naar een ander tijdstip kunnen verplaatsen.
Houd onze social media in de gaten voor meer informatie.

We starten met een lekker ontbijt waarbij je ons ziekenhuis leert kennen en in gesprek kan met collega’s. Aansluitend kun je deelnemen aan verschillende activiteiten zoals rondleidingen, een snijpracticum, een escaperoom en meer. We sluiten af met een gezellige borrel waar je met onze medewerkers in gesprek kan.

Let op, vooraf inschrijven is vereist.

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Je (toekomstige) collega’s van het Catharina Ziekenhuis

Het programma

08.45 – 09.30 uur: zaal open en aanmelden
09.00 –10.00 uur: lekker ontbijt en kennismaken
10.00 – 10.30 uur: activiteit 1
10.30 – 11.00 uur: activiteit 2
11.00 – 11.30 uur: activiteit 3
11.30 – 12.00 uur: activiteit 4
12.00 – 12.30 uur: afsluiting en netwerkborrel

Je kan een keuze maken uit de volgende activiteiten:

• Verpleegafdeling Cardiothoracale chirurgie – Cardiologie
  • Verpleegafdeling Chirurgie – Gynaecologie - Urologie
  • Verpleegafdeling Oncologie – Catharina Kanker Instituut
  • Verpleegafdeling Inwendige geneeskunde
  • Afdeling Nierziekten – Dialyse
  • Hartcatheterisatiekamers (HCK)
  • Vrouw – Kind Centrum
  • Cardiac Care - Medium Care - Intensive Care
  • Operatiekamers
  • Mini escaperoom
  • Snijpracticum hart (duurt 60 minuten, enkel te starten om 10.00 en 11.00 uur).

Wanneer?

Zaterdag 28 maart 2020 van 9.00 tot 12.30 uur.

Hoe?

Heb jij zin in een inspirerende dag en ben jij zorgprofessional of ben je in opleiding? Schrijf je dan vóór dinsdag 24 maart 2020 in via onderstaand formulier. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! *