Werken bij Catharina

Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. wij bieden je de meeste professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen. In het Catharina Ziekenhuis werken gedreven professionals met één doel: elke dag de beste zorg geven aan de patiënt. We investeren dan in de ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers omdat het altijd nog beter kan. Past ons profiel bij jou en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk ons vacatureoverzicht of kies voor uitgebreidere informatie over professional, student, flex verpleegkundige vrijwilliger en vakantiewerker.


Wij zijn dringend op zoek naar verpleegkundigen!

  • Onze collega's Anouk, Jennifer en Ishmael vertellen jou graag over werken bij het Catharina Ziekenhuis. Lees hier snel verder


Vlog

Onze recruiter Nele neemt je in haar vlogs mee naar verschillende afdelingen binnen het Catharina Ziekenhuis. Daar spreekt ze met collega’s over hun beroep, de kansen die ze krijgen en hun ontwikkelmogelijkheden. Volg Nele via de Facebookpagina of klik op onderstaande video’s.

"


Topwerkgever

We zijn niet zomaar een werkgever. Het Catharina Ziekenhuis is verkozen tot Topwerkgever! CRF, specialist op het gebied van onderzoek naar arbeidsmarktontwikkeling, publiceert jaarlijks een lijst met topemployers. Het Catharina Ziekenhuis scoort hoog op het gebied van opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook bieden we onze medewerkers zeer goede arbeidsvoorwaarden.

Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief