Aanleggen shunt

Nierziekten
Bekijk de video

Afspraak & contact

Heeft uw huisarts of behandelend specialist u doorverwezen naar een internist-nefroloog? Bel dan om een afspraak te maken:

Bel Inwendige geneeskunde: 040 - 239 59 00 (van 08.30 tot 16.30)

Wilt u direct contact met de afdeling Nierziekten? Bel dan voor de afdeling in het Catharina Ziekenhuis naar 040 - 239 58 00 en voor het Dialysecentrum Deurne naar 0492 - 59 59 46.

Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Openingstijden afdeling Nierziekten

  • maandag, woensdag en vrijdag van 07.00 - 23.30 uur
  • dinsdag, donderdag en zaterdag van 07.00 - 19.30 uur
  • zondag gesloten

Routenummer

U vindt de afdeling Nierziekten (dialyse) via route 102.

Afspraak annuleren

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij kunnen dan iemand anders in uw plaats helpen. Als u annuleert kunt u direct een nieuwe afspraak maken.