Afspraak & contact

Als uw huisarts u heeft doorverwezen naar het Obesitascentrum van het Catharina Ziekenhuis belt u naar het Obesitascentrum: 040 - 239 98 50. De secretaresse geeft u uitleg over het zorgtraject en plant met u een afspraak op korte termijn.

Bel het Obesitascentrum 040 - 239 98 50 (van 08.30 tot 16.30)
Faxnummer Obesitascentrum 040 - 239 98 59

Wilt u zo vriendelijk zijn om tijdens het telefoongesprek de volgende zaken bij de hand te hebben:

  • verwijsbrief van de huisarts
  • uw BMI 

De toegangstijd tot de eerste afspraak is uiterlijk 2 weken. 

Alle afspraken binnen het zorgtraject vinden plaats in het Obesitascentrum. U vindt het Obesitascentrum via route 278. U kunt hiervoor via de hoofdingang route 278 volgen of op het terrein de bordjes 'Obesitascentrum'.
Bekijk de route naar het Obesitascentrum

We vragen u de volgende zaken mee te nemen:

  • verwijsbrief van de huisarts
  • een geldig verzekeringsbewijs
  • de medicijnen die u gebruikt
  • afspraakkaart van uw specialist
Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Uw afspraak annuleren

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij kunnen dan iemand anders in uw plaats helpen. Als u annuleert kunt u direct een nieuwe afspraak maken.