Voorlichtingsavond Bevallen in het Catharina Ziekenhuis

Donderdag 09 november 2017 van 19:00 tot 21:30 uur
Locatie:
Wintertuin, Catharina Ziekenhuis

Zes keer per jaar organiseert het Catharina Ziekenhuis een voorlichtingsbijeenkomst over bevallen in het ziekenhuis. De avonden zijn bedoeld voor aanstaande moeders en hun partners die in het ziekenhuis willen of moeten bevallen. Aan de hand van twee films krijgt u informatie over vrijwel alle aspecten die betrekking hebben op de zwangerschap en de bevalling.

U kunt hier bij denken aan:

• Zwangerschapscontrole
  • De normale geboorte
  • Zorg voor de pasgeborene
  • Hulp bij baring zoals keizersnede en stuitligging
  • Het verblijf op de kraamafdeling
19.00 - 19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 - 19.35 uur Welkom en introductie op de film
19.35 - 20.00 uur Deel 1 van de film: 'De zwangerschap en de normale bevalling.'
20.00 - 20.25 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
20.25 - 20.40 uur Pauze
20.40 - 21.05 uur Deel 2 van de film: 'Als gewoon bevallen niet lukt!'
21.05 - 21.30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

Voor wie?

De avond is bedoeld voor aanstaande moeders (en hun partners) die willen bevallen in het ziekenhuis. Ook als u onder controle bent van een eerst lijn verloskundige en u overweegt poliklinisch te bevallen in het ziekenhuis, bent u van harte welkom.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan bij het congresbureau van het Catharina Ziekenhuis via het e-mailadres: infocongresbureau@catharinaziekenhuis.nl of door de antwoordkaart op te sturen. Een antwoordkaart kunt u verkrijgen bij de polikliniek Gynaecologie. Aan de avond zijn geen kosten verbonden en u kunt gratis parkeren.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de polikliniek Gynaecologie via telefoonnummer 040 - 239 93 00.

Agendaoverzicht Catharina