John F. Kennedylaan vier weken lang dicht

De John F. Kennedylaan is vanaf maandag 29 juni vier weken lang dicht. Het verkeer dat de stad in gaat, wordt omgeleid. Gele borden geven ter plaatse de omleidingen aan.

Het noordelijke deel van de John F. Kennedylaan is hard toe aan groot onderhoud. De werkzaamheden stonden op de planning voor de zomer van 2021. Omdat er door de coronacrisis minder verkeer op de weg is en er deze zomer geen evenementen plaatsvinden, heeft de gemeente besloten om de werkzaamheden eerder uit te voeren.

Start

Op 29 juni starten de wegwerkzaamheden op de John F. Kennedylaan tussen de Sterrenlaan en de Tempellaan. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op 26 juli klaar. Om ervoor te zorgen dat het ziekenhuis tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar blijft, worden de werkzaamheden in meerdere fasen uitgevoerd. Per fase zijn er omleidingsroutes.

Stad uit open

Tijdens de werkzaamheden blijft de John F. Kennedylaan voor verkeer dat de stad uit gaat, open. Houd er rekening mee dat sommige op- en afritten van de John F. Kennedylaan zijn afgesloten. Het verkeer dat de stad in gaat, wordt omgeleid. De werkzaamheden kunnen mogelijk extra reistijd met zich meebrengen. Indien u een afspraak heeft in het ziekenhuis vragen wij u, in verband met de maatregelen rondom het coronavirus, om niet te vroeg naar het ziekenhuis te komen. Meld u maximaal vijf minuten voor aanvang van uw afspraak aan de balie waar u de afspraak heeft.

Kijk voor de actuele omleidingsroutes en meer informatie op www.eindhoven.nl/kennedylaan.

Nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis