Video's & folders

Anesthesie bij een oncologische operatie

Als u een grote oncologische operatie moet ondergaan, wordt u meestal een dag vóór de operatie opgenomen op de verpleegafdeling Chirurgie. Maar wat staat u eigenlijk te wachten als u het ziekenhuis binnenkomt? En hoe zit het met de ruggenprik, pijnbestrijding, narcose en zuurstofmasker? In deze video leggen we stap voor stap uit hoe een operatiedag - van binnenkomst in het ziekenhuis tot na de operatie - er uitziet.

Anesthesie bij een open hartoperatie

Als u een open hartoperatie moet ondergaan, wordt u meestal een dag vóór de operatie opgenomen op de verpleegafdeling. Maar wat staat u eigenlijk te wachten als u het ziekenhuis binnenkomt? En hoe zit het met de narcose, pijnbestrijding en zuurstofmasker? In deze video leggen we stap voor stap uit hoe de operatiedag - van binnenkomst in het ziekenhuis tot na de operatie - er uitziet.

Anesthesie bij een bariatrische operatie

Als u een operatie voor overgewicht - een zogenoemde bariatrische operatie - moet ondergaan, wordt u meestal op de dag van de operatie opgenomen op de verpleegafdeling. Maar wat staat u eigenlijk te wachten als u het ziekenhuis binnenkomt? En hoe zit het met de pijnbestrijding, narcose en zuurstofmasker? In deze video leggen we stap voor stap uit hoe de operatiedag - van binnenkomst in het ziekenhuis tot na de operatie - er uitziet.

Toon