Afspraak & contact

Alle afspraken op de polikliniek Kindergeneeskunde vinden plaats op een afgesproken tijdstip, er is geen inloopspreekuur.

Bel de polikliniek Kindergeneeskunde 040 - 239 92 00 (van 08.30 tot 16.30)

Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Kindergeneeskunde? Belt u dan naar 040 - 239 92 00. De polikliniek is telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur. Houd tijdens het maken van een telefonische afspraak de volgende gegevens bij de hand:

  • verwijzing van uw huisarts via een brief of zorgdomeinnummer
  • uw volledige (geboorte)naam
  • uw adres en telefoonnummer
  • uw geboortedatum
Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Naar de polikliniek

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan de polikliniek.

Openingstijden

De polikliniek Kindergeneeskunde is op werkdagen geopend van 8.00 tot 16.30 uur.

Routenummer

U vindt de polikliniek Kindergeneeskunde via route 058.

Wachttijden

Wachttijden per 01 oktober 2020
Kindergeneeskunde 18 dagen
Wachttijden per 01 oktober 2020
Radiologie
CT-scan 3 dagen
MRI-scan 33 dagen
MRI-scan complex 33 dagen

Uw afspraak annuleren

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij kunnen dan iemand anders in uw plaats helpen. Als u annuleert, kunt u direct een nieuwe afspraak maken.

Wordt uw kind opgenomen?

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op de opname.

In de folder 'Voorbereiding en Anesthesie' leest u meer over de voorbereiding en/of opname van uw kind voor een operatie.