Verpleegafdeling Neurologie

Voor een langere opname verblijft u op de verpleegafdeling Neurologie. Hier is ook de brain care unit, waar patiënten in de acute fase van een beroerte worden opgevangen en behandeld. Op de verpleegafdeling Neurologie werken deskundige verpleegkundigen waaronder meerdere met een specifieke neurologie-verpleegkunde aantekening. Naast verpleegkundige en medische zorg, verlenen we op de verpleegafdeling ook deskundige paramedische zorg waaronder fysiotherapie, ergotherapie en logopedie.

Contact

Verpleegafdeling Neurologie (4-oost) 040 - 239 80 50

Bezoektijden


Wij vragen iedereen die klachten heeft zoals hoesten, benauwdheid of koorts thuis te blijven

Op de kinderafdeling of bij een terminale patiënt kan in overleg met de afdeling hierop een uitzondering worden gemaakt.

Tijdens het waken bij een patiënt mogen drie bezoekers tegelijk aanwezig zijn, waarbij we vragen zo min mogelijk de kamer in en uit te lopen.

Bekijk de veelgestelde vragen over bezoek in tijden van corona.

Meer informatie over bezoektijden


Afdeling Kortverblijf & dagverpleging

Niet voor alle ingrepen is een lange opname nodig. Voor een korte opname kan het zijn dat u verblijft op de afdeling Kortverblijf & dagverpleging. Deze afdeling is er speciaal voor patiënten die een relatief kleine ingreep hebben ondergaan en hiervoor één tot vijf dagen in het ziekenhuis verblijven. Op deze afdeling liggen patiënten van verschillende specialismen.