Verpleegafdeling Neurologie

Voor een langere opname verblijft u op de verpleegafdeling Neurologie. Hier is ook de brain care unit, waar patiënten in de acute fase van een beroerte worden opgevangen en behandeld. Op de verpleegafdeling Neurologie werken deskundige verpleegkundigen waaronder meerdere met een specifieke neurologie-verpleegkunde aantekening. Naast verpleegkundige en medische zorg, verlenen we op de verpleegafdeling ook deskundige paramedische zorg waaronder fysiotherapie, ergotherapie en logopedie.

Contact

Verpleegafdeling Neurologie (4-oost) 040 - 239 80 50

Bezoektijden

Tussen 16.00 en 20.00 uur zijn directe naasten, familie en vrienden welkom met een maximum van twee bezoekers per patiënt op hetzelfde moment. Voor één directe naaste van de patiënt (partner, kind, ouder) is het mogelijk om van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 21.00 uur aanwezig te zijn. Van 13.00 - 14.00 uur is het rustuur voor onze patiënten. Wij vragen u dit te respecteren.

Meer informatie over bezoektijden


Afdeling Kortverblijf & dagverpleging

Niet voor alle ingrepen is een lange opname nodig. Voor een korte opname kan het zijn dat u verblijft op de afdeling Kortverblijf & dagverpleging. Deze afdeling is er speciaal voor patiënten die een relatief kleine ingreep hebben ondergaan en hiervoor één tot vijf dagen in het ziekenhuis verblijven. Op deze afdeling liggen patiënten van verschillende specialismen.