Laserbehandeling van het oog

Oogheelkunde

Afspraak & Contact

Alle afspraken op de polikliniek Oogheelkunde vinden plaats op een afgesproken tijdstip, er is geen inloopspreekuur.

Bel de polikliniek Oogheelkunde 040 - 239 72 00 (van 08.30 tot 16.30)

Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Oogheelkunde? Belt u naar 040 - 239 72 00. Houd tijdens het maken van een telefonische afspraak de volgende gegevens bij de hand:

  • verwijzing van uw huisarts via een brief of zorgdomeinnummer
  • uw volledige (geboorte)naam
  • uw adres en telefoonnummer
  • uw geboortedatum
Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Naar de polikliniek

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan de polikliniek.

Openingstijden

De polikliniek Oogheelkunde is op werkdagen geopend van 08.00 - 17.00 uur. Belt u voor het maken van een afspraak tussen 08.30 en 16.30 uur.

Routenummer

U vindt de polikliniek Oogheelkunde via route 095.

Begeleider

Mogelijk worden uw ogen tijdens de afspraak gedruppeld (pupilverwijding). Hierdoor ziet u wazig en kunt u niet zelf een auto/fiets besturen.

Uw afspraak annuleren

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen? Dan willen wij dat graag minimaal 24 uur van tevoren weten. We bespreken dan met u een eventuele vervolgafspraak.

Wordt u opgenomen?

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw opname.