Video's & folders

Patiënten waarderen afdeling Radiotherapie Catharina Ziekenhuis

De afdeling Radiotherapie van het Catharina Kanker Instituut behoort volgens patiënten tot de top drie van Nederland. Met name de deskundigheid van het personeel en de omgang met de laboranten worden zeer hoog gewaardeerd. Ook het feit dat patiënten steeds met dezelfde radiotherapeut te maken krijgen en inspraak hebben op het tijdstip van de bestralingsbehandelingen, wordt als bijzonder prettig ervaren. Dat blijkt uit de uitkomsten van de CQ-index (Consumer Quality Index) Radiotherapie; een vragenlijst waarin concrete patiëntenervaringen met zorg worden gemeten.

Wat is een bestralingsplan en hoe wordt het opgesteld? Hoe werkt een CT-scan en hoe vindt de bestraling plaats? De voorlichtingsfilms geven u antwoord op deze vragen. De patiënten in de voorlichtingsfilms zijn acteurs. Heeft u vragen naar aanleiding van de films? Vraag het uw radiotherapeut of neem contact op met het secretariaat van de afdeling Radiotherapie: 040 - 239 64 00 of inforthwebsite@catharinaziekenhuis.nl

Bestraling van de prostaat

Bestraling van de borst

Bestraling van de long