Afspraak & contact

Alle afspraken op de polikliniek Psychiatrie vinden plaats op een afgesproken tijdstip, er is geen inloopspreekuur.

Bel de polikliniek Psychiatrie 040 - 239 90 00 (van 08.30 tot 16.30)

Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Psychiatrie? Belt u dan naar 040 - 239 90 00. Houd tijdens het maken van een telefonische afspraak de volgende gegevens bij de hand:

  • verwijzing van uw huisarts via een brief of zorgdomeinnummer
  • uw volledige (geboorte)naam
  • uw adres en telefoonnummer
  • uw geboortedatum
Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Naar de polikliniek

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan de polikliniek.

Openingstijden

De polikliniek Psychiatrie is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur. Spreekuren vinden plaats tussen 09.30 en 16.30 uur.

Route

U vindt de polikliniek Psychiatrie via route 522 (tegenover de parkeergarage). Neem de 2e ingang (achterste draaideur). De polikliniek is op de eerste etage.

Na de afspraak

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een vragenlijst thuis gestuurd over uw klachten en leven. Wij verzoeken u deze vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen en mee te nemen naar het eerste gesprek. Zo kunnen we u nog beter helpen.

Bent u bij een andere instelling onder behandeling geweest voor psychiatrische klachten? Tijdens het eerste gesprek vraagt de psychiater u toestemming om gegevens over deze eerdere behandelingen op te vragen.

Wachttijden

Wachttijden per 07-06-2021
Psychiatrie 30 dagen

Uw afspraak annuleren

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij kunnen dan iemand anders in uw plaats helpen. Als u annuleert, kunt u direct een nieuwe afspraak maken.

Wordt u opgenomen?

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw opname op de verpleegafdeling Psychiatrie.