Over HaCa

Platform

Het Platform HaCa (Huisartsen Catharina Ziekenhuis) is een samenwerking tussen huisartsen en medisch specialisten van het Catharina Ziekenhuis.

Het Platform HaCa bestaat uit vier huisartsen en vijf medisch specialisten van het Catharina Ziekenhuis, Medisch Coördinator en de Strategisch Adviseur Netwerkzorg. Zij werken aan een optimale samenwerking tussen de 1e en 2e lijn, waardoor de kwaliteit van zorg voor onze gezamenlijke patiënten zo groot mogelijk wordt. In dit platform ontstaan ideeën voor samenwerking, worden landelijke en regionale ontwikkelingen gevolgd, worden knel- en verbeterpunten besproken in de samenwerking tussen huisartsen en ziekenhuis. Gezamenlijk wordt verdieping aangebracht en nieuwe ontwikkelingen gestart op het gebied van samenwerking.

Platform HaCa bestaat uit de volgende leden:

Hennie van Bavel Medisch coördinator
Eveline Besselaar Internist
Ralf Bollen    Huisarts
Joyce Curvers Klinisch chemicus
Wouter Curvers      Maag- darm- leverarts
Misja Cremers  Huisarts
Hans Rutten Huisarts
Pepijn van der Voort Cardioloog
Jean-Paul de Zoete Chirurg

  


Contact

Postadres:
Postbus 1350
5602 ZA Eindhoven

Bezoekadres:
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

HaCa Nieuwsbrief

Wij versturen periodiek onze digitale nieuwsbrief voor (eerstelijns) professionals. De nieuwsbrief bevat informatie over nieuwe spreekuren, nascholing, en andere wetenswaardigheden. Geïnteresseerden kunnen zich gratis abonneren.

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier:

Naamloos formulier


  • Should be Empty:


* = verplicht in te vullen

Actueel

Mobiel nummer op laboratoriumaanvraag ZorgDomein

U kunt als huisarts voortaan uw 06-nummer op een laboratoriumaanvraag zetten, zodat u gebeld kunt worden over de uitslag. Naar aanleiding van een recente casus in de regio gaven huisartsen aan dat liever niet te doen, omdat hun nummer dan ook inzichtelijk is voor de patiënt. In ZorgDomein is dit nu aangepast. Als u aangeeft dat u de uitslag doorgebeld wilt krijgen, wordt uw mobiele nummer en faxnummer voor de patiënt afgeschermd.

Lees meer