Informatieavond Boezemfibrilleren

Woensdag 3 juli 2019 organiseert het Catharina Hart- en Vaatcentrum een informatieavond over boezemfibrilleren. De avond is bedoeld voor patiënten, naasten en andere geïnteresseerden.

Cardioloog Pepijn van der Voort vertelt wat boezemfibrilleren inhoudt, wat de gevolgen zijn en hoe deze hartritmestoornis behandeld kan worden. Ook neemt een van onze verpleegkundigen u mee in het zorgtraject van een patiënt: hoe ziet dat eruit en wanneer wordt een patiënt doorverwezen naar de polikliniek Boezemfibrilleren?

Deze avond is bedoeld voor patiënten en naasten, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Meer informatie over het programma en inschrijven vindt u op: www.catharinaziekenhuis.nl/patient/evenementen

Haca nieuwsoverzicht Catharina Ziekenhuis