Verpleegkundige

Ben jij een professionele, bevlogen verpleegkundige met passie voor jouw vak? Deins jij niet terug voor het werken met topartsen die veel toegepast wetenschappelijk onderzoek doen? Wil jij naast basiszorg juist ook moeilijkere zorgtaken onder de knie krijgen? Wij zoeken per direct leergierige, gedreven, pittige verpleegkundigen m/v. Klik op de banner voor meer informatie!


Flexverpleegkundige

Wil je graag werken en vind je het fijn om zelf de regie te houden over je planning? Houd je van afwisseling en lijkt het je leuk om op verschillende afdelingen aan de slag te gaan? Zoek je een mooie  mogelijkheid om ervaring op te doen binnen het Catharina Ziekenhuis of wil je naast je opleiding / huidige baan een leuke bijbaan? Dan is werken bij het Flexbureau van het Catharina echt iets voor jou!

Het Flexbureau

In de huidige arbeidsmarkt is er een toenemende vraag naar flexibel personeel. Het Flexbureau zorgt voor de inzet van dit flexibele personeel binnen het Catharina Ziekenhuis. Het bureau zorgt voor de juiste match tussen vraag en aanbod van verpleegkundigen binnen alle verpleegafdelingen. Ze doen dit door de inzet van twee verschillende verpleegkundigen: de vaste flexverpleegkundige en de Flexverpleegkundige.

Het Flexbureau is een afdeling binnen het Catharina Ziekenhuis. In totaal werken er ongeveer 120 verpleegkundigen die op alle diensten en afdelingen worden ingezet.

Wat biedt het Flexbureau jou?

  • De unieke mogelijkheid om je breed te oriënteren binnen een topklinisch ziekenhuis
  • Je bent onderdeel van een team enthousiaste en deskundige verpleegkundigen. Je komt elkaar tegen op de verschillende afdelingen en kunt veel uitwisselen en van elkaar leren.
  • Als Flexverpleegkundige bepaal je zelf hoeveel je wilt werken en wanneer je beschikbaar bent
  • Heb je een voorkeur voor een bepaalde afdeling of specialisme? Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen

Benieuwd hoe er een dag als flexverpleegkundige uitziet? Lees de dag van Judith.

Jouw profiel

  • Je vindt het een uitdaging om te werken op afdelingen met hoog complexe zorg
  • Je bent in het bezit van het diploma MBO of HBO Verpleegkunde
  • Je hebt minimaal 2 stages in een ziekenhuis gelopen of relevante werkervaring in het ziekenhuis
  • Je bent collegiaal, flexibel, enthousiast, iemand die van aanpakken weet en leergierig is
  • De kernwaarden van het Catharina Ziekenhuis passen bij jou: gastvrij, aanspreekbaar en gedreven
  • Je houdt van afwisseling en je vindt het geen probleem om ingezet te worden op meerdere afdelingen

Contact

Wil je meer weten over jouw kansen binnen het Flexbureau? Neem dan contact op met het Flexbureau (Sylvia van Esdonk of Esmée van Bokhoven) via 040 - 239 88 63.

flexbureau@catharinaziekenhuis.nl


Vacatures

Spreekt werken als verpleegkundige voor het Flexbureau van het Catharina Ziekenhuis je aan en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wij zijn doorlopend op zoek naar flexverpleegkundigen. Bekijk onze actuele vacatures.