Jouw carrière

Kiezen voor een baan in het Catharina Ziekenhuis doe je met je hart. Je vindt het werk fantastisch, of je vindt het niks. Voor de meesten is er geen tussenweg. Maar je wilt natuurlijk niet stilstaan in je ontwikkeling. Daarom geven wij je alle gelegenheid om jezelf continu te ontwikkelen en je vak te verbreden. Opleidingstrajecten, cursussen, conferenties, symposia; laat ons weten wat je wilt en waarom, dan maken we samen werk van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden je de meest professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Lotte koos voor het Catharina Ziekenhuis

Zo koos geneeskundestudent Lotte Berkers ook voor het Catharina Ziekenhuis. Ze kreeg alle kansen om zichzelf te ontwikkelen en die greep ze met beide handen aan. Deze gedreven AIOS Urologie was de eerste die onderzoek deed naar de zogenaamde TURP-simulator. Tot haar grote verbazing won ze hiermee ook nog de Santeon Wetenschapsprijs 2012.

Lotte:"Geweldig dat ik in mijn studententijd al zo'n mooi onderzoek heb kunnen doen. En dan win ik er ook nog een prijs mee!"

Lees het volledige interview met Lotte Berkers

Persoonlijke ontwikkeling

Het Catharina Ziekenhuis staat bekend om haar ambitie en innovatiekracht. Als je voor het Catharina Ziekenhuis kiest, kies je ervoor om jezelf te blijven ontwikkelen. Daar biedt het Catharina voldoende kansen toe. Hoe? Iedere medewerker heeft elk jaar een jaargesprek met zijn of haar leidinggevende. Dit gesprek gaat over je functioneren en persoonlijke ontwikkeling. Met ondersteuning van je leidinggevende ga je zelf aan de slag. Het ziekenhuis reikt je de benodigde instrumenten aan. Ook behoort loopbaanadvies door de service-eenheid HRM tot de mogelijkheden.

Het Catharina Ziekenhuis verzorgt ook zelf opleidingen, cursussen en trainingen. Kijk voor meer informatie: Onderwijs- en opleidingsaanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het Catharina Ziekenhuis heeft zeer goede arbeidsvoorwaarden voor haar werknemers. Alleen tevreden medewerkers kunnen zichzelf overtreffen. Bij het Catharina Ziekenhuis ontvang je een salaris dat conform de CAO Ziekenhuizen naar leeftijd en ervaring wordt ingeschaald. Een fulltime dienstverband bestaat uit een zesendertig-urige werkweek. Naast je salaris en een vakantie-uitkering van 8% bieden we een aantal extra's:

• Een werkgeversbijdrage bij zorgverzekeraar IZZ. Speciaal voor de gezondheidszorg is een collectieve ziektekostenregeling in het leven geroepen. Deze wordt uitgevoerd door de Stichting IZZ. Het Catharina Ziekenhuis geeft je een bijdrage bij je aanvullende verzekering.
  • Medewerkers kunnen gebruik maken van speciale afspraken voor een collectieve verzekering bij CZ.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (d.d. 2014) van je jaarsalaris.
  • Een solide pensioenregeling bij PFZW.
  • Kinderopvang: op het terrein van het Catharina Ziekenhuis is ‘De kinderkamer’ gevestigd. Dit is een nieuw en modern kindercentrum. De Kinderkamer biedt dagopvang voor nul- tot vierjarigen en buitenschoolse opvang (BSO) voor vier- tot twaalfjarigen aan. Medewerkers van het ziekenhuis kunnen hier gebruik van maken.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) is beschikbaar voor alle medewerkers die een arbeidsovereenkomst hebben met het ziekenhuis. Het meerkeuzesysteem biedt de mogelijkheid een persoonlijk arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Je verruilt dan arbeidsvoorwaarden met elkaar. Zo kun je fiscaal voordeel verwerven en het netto inkomen vergroten. Je kunt je arbeidsvoorwaarden laten aansluiten bij je persoonlijke situatie. Je bepaalt zelf wat voor jou belangrijk is: extra besteedbaar inkomen, meer tijd voor de zorg voor kinderen of een studie, of wellicht extra pensioen.