Solliciteren

Heb je een interessante vacature bij het Catharina Ziekenhuis op het oog? Meer informatie over de functie krijg je via de contactpersoon die in de vacature staat vermeld. Deze kan alles vertellen over de afdeling, het team en de omgeving waarin je komt te werken.

Elke vacature heeft een elektronisch sollicitatieformulier dat je digitaal kunt invullen en versturen. Nadat de service-eenheid HRM je sollicitatie heeft ontvangen, krijg je een bevestiging per e-mail. Wij maken een selectie van geschikte kandidaten. Er volgt dan een uitnodiging voor een gesprek of een afwijzing. Het eerste gesprek is meestal met je toekomstige leidinggevende. Als dit gesprek goed verloopt, volgt een tweede vervolggesprek. Bij sommige functies kan een assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De procedure ronden we af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

> Vacatureoverzicht

Vragen?

Vragen over werken bij het Catharina Ziekenhuis? Neem dan gerust contact op met de afdeling HRM via e-mail: wervingenselectie@catharinaziekenhuis.nl