Flexverpleegkundige

Zeker van werk en toch flexibel
Het Flexbureau zorgt voor de flexibele inzet van verpleegkundigen binnen het Catharina Ziekenhuis. Verpleegkundigen van het Flexbureau worden ingezet voor één dag, meerdere dagen of een langere periode op een afdeling die behoefte heeft aan tijdelijke inzet. Het Flexbureau biedt verpleegkundigen de mogelijkheid om zich breed te ontwikkelen binnen het Catharina Ziekenhuis.

Het ziekenhuis ontdekken
Het Flexbureau is ingedeeld in twee clusters: het cluster beschouwend en het cluster snijdend. Verpleegkundigen met werkervaring bieden we de mogelijkheid om in een van de clusters te werken. Daardoor kom je als verpleegkundige vaak op dezelfde afdelingen en is er ruimte voor verdieping in je werkzaamheden. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om opleidingen behorende bij het cluster te volgen.

Heb je nog weinig werkervaring?
Aan verpleegkundigen met weinig werkervaring wordt - voordat je start in een van de clusters- een instroomtraject aangeboden. Met het instroomtraject wordt een stevige basis gelegd voor een verdere loopbaan in ons ziekenhuis. Je start met een inwerkperiode van drie weken, daarna werk je in zes maanden op twee tot drie verschillende afdelingen. Zo bouw je veel werkervaring op. Tijdens de inwerkperiode word je begeleid door een inwerkcoach op de afdeling.

Naast werkinhoudelijke activiteiten bieden we flexverpleegkundigen ook de mogelijkheid om zich breder te ontwikkelen. Zo is een aantal flexverpleegkundigen key-user in het EPD of vertegenwoordiger van het Flexbureau bij de verpleegkundige staf. Er is veel mogelijk en we kijken graag samen met verpleegkundigen naar waar hun ambitie ligt. Ieder halfjaar wordt voor alle flexverpleegkundigen in het ziekenhuis een gezamenlijke bijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomsten staan in het teken van werkinhoudelijke verdieping en gezellig samenzijn.

Trainee IC/SEH
In het voorjaar van 2018 is het Flexbureau gestart met een pilot voor een traineeship tot IC- of SEH verpleegkundige. Een selecte groep verpleegkundigen wordt met dit traineeship klaargestoomd voor een opleiding tot IC- of SEH verpleegkundige. Het traineeship duurt twee jaar, waarin je werkervaring opdoet op diverse afdelingen en er opleidingsmodules worden aangeboden. Na het succesvol doorlopen van het traineeship en het behalen van een instaptoets, bieden we deze verpleegkundigen een vast contract en een opleidingsplaats aan.

Ben jij geïnteresseerd?
Spreekt werken als verpleegkundige voor het Flexbureau van het Catharina Ziekenhuis je aan en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wij zijn doorlopend op zoek naar flexverpleegkundigen.

Ben je geïnteresseerd in het traineeship? Houd onze vacatures dan goed in de gaten. Daarnaast nodigen we je van harte uit om vooruitlopend op het traineeship al eens kennis te komen maken.

Bekijk hier ons actuele vacatureaanbod.

Contact
Wil je meer weten over het werken bij het Flexbureau of het traineeship? Neem dan contact op met Sylvia van Esdonk of Esmée van Bokhoven (coördinatoren Flexbureau) telefonisch via 040 - 239 88 63 of per e-mail via flexbureau@catharinaziekenhuis.nl.