Persoonlijke ontwikkeling

Het Catharina Ziekenhuis staat bekend om haar ambitie en innovatiekracht. Als je voor het Catharina Ziekenhuis kiest, kies je ervoor om jezelf te blijven ontwikkelen. Daar biedt het Catharina voldoende kansen toe. Hoe? Iedere medewerker heeft elk jaar een jaargesprek met zijn of haar leidinggevende. Dit gesprek gaat over je functioneren en persoonlijke ontwikkeling. Met ondersteuning van je leidinggevende ga je zelf aan de slag. Het ziekenhuis reikt je de benodigde instrumenten aan. Ook behoort loopbaanadvies door de service-eenheid HRM tot de mogelijkheden.

Het Catharina Ziekenhuis verzorgt ook zelf opleidingen, cursussen en trainingen. Kijk voor meer informatie: Onderwijs- en opleidingsaanbod