Patiëntenvoorlichting

Hebt u een vraag?

Patiëntenvoorlichting helpt u graag met:

• vragen over de gang van zaken in het ziekenhuis
  • algemene informatie over een ziekte
  • informatie over patiëntenverenigingen
  • suggesties, opmerkingen over uw verblijf in het Catharina Ziekenhuis

Mogelijk vindt u al een antwoord op uw vraag bij 'Veelgestelde vragen'.

Voor het maken, wijzigen of annuleren van afspraken, medisch inhoudelijke vragen (bijvoorbeeld over recepten, medicijnen, of leefregels na opname of operatie) of spoedeisende vragen kunt u contact opnemen met de polikliniek van uw behandelend arts.

> telefoonnummers poliklinieken

Voor wie is Patiëntenvoorlichting er?

Voor iedereen met vragen, opmerkingen of een informatiebehoefte:

• patiënten
  • familie en vrienden van patiënten
  • medewerkers van het ziekenhuis
  • bezoekers, geïnteresseerden, scholieren en verwijzers zoals huisartsen

Spreekbeurtenkoffer

Wilt uw kind een spreekbeurt houden over het ziekenhuis? Leen dan één van onze Spreekbeurtkoffers. Daarin zitten foto’s, presentaties en echte ziekenhuisspullen, zoals röntgenfoto’s en een doktersjas. We hebben spreekbeurtkoffers over diabetes, over de operatiekamers, over de röntgen en één over het ziekenhuis in het algemeen. Meer informatie leest u in de folder: Spreekbeurt houden over het ziekenhuis. Of kijk eens op onze speciale kinderwebsite.

Reserveer wel op tijd: de koffers worden veel uitgeleend.

Contactformulier Patiëntenvoorlichting

Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan de medewerkers van Patiëntenvoorlichting (wij kunnen met dit formulier géén individuele medische vragen of medische klachten behandelen). Als u een adreswijziging wilt doorgeven kunt u gebruik maken van het formulier adreswijziging.

Naamloos formulier

• Should be Empty:

* = verplicht in te vullen