Bezoektijden

Komt u iemand bezoeken in het Catharina Ziekenhuis? Hier vindt u informatie over onze bezoektijden en bezoekregels.

Bezoektijden

Het is toegestaan om per patiënt twee bezoekers per dag te ontvangen tussen 16.00 en 20.00 uur. We vragen bezoekers rekening te houden met de rustbehoefte van patiënten en daarom mogen er maximaal twee bezoekers tegelijk bij een patiënt zijn. Van 13.00 tot 14.00 uur is het rustuur voor onze patiënten.

Voor één directe naaste van de patiënt (partner, kind, ouder) geldt een uitzondering. Deze mag van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 21.00 uur aanwezig zijn. Let op: een aantal afdelingen heeft afwijkende bezoektijden. 

Komt u op bezoek? Wij vragen u een mondkapje te dragen

Het Catharina Ziekenhuis ziet het aantal besmettingen oplopen. We merken dat dit vooral door het bezoek komt. Daarom vragen we aan bezoek op verpleegafdelingen om een mondkapje te dragen als 1,5 meter afstand houden niet lukt. Zo zorgen we er samen voor dat het ziekenhuis een veilige plek blijft voor alle mensen die zorg nodig hebben en zorg verlenen. Het is een verzoek en geen verplichting. Dit betekent dat er niet gehandhaafd wordt.

De mondkapjes liggen bij de hoofdingang en op de verpleegafdelingen. Op de poliklinieken hoeven begeleiders en patiënten geen mondkapje te dragen maar dit mag natuurlijk altijd. Onze zorgverleners dragen bij behandelingen binnen de 1,5 meter wel een mondkapje.

Op welke afdeling ligt de patiënt?

Weet u niet op welke afdeling u moet zijn? Bij de receptie in de centrale hal kunt u dit navragen (via telefoonnummer 040 239 5417). U hoeft hiervoor alleen de naam van de patiënt door te geven. Onze medewerkers wijzen u graag de weg. Weet u wel de afdeling, dan kunt u in dit overzicht van routenummers zien via welk nummer u hier kunt komen.

Bezoekersrestaurant

Het bezoekersrestaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen is het restaurant geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De Espressobar is van maandag tot en met zaterdag geopend van 06.30 tot 21.30 uur. Op zondag is de Espressobar van 08.30 uur tot 21.30 uur geopend.

Let op, vanaf 1 januari alleen pinnen

In verband met de veiligheid en uit oogpunt van hygiëne en efficiency kunt u in ons ziekenhuis met ingang van 1 januari 2023 alleen nog met pin betalen. Vergeet bij een afspraak of een bezoek aan ons ziekenhuis niet uw bankpas mee te nemen. Bedankt voor uw begrip.

 

 

© 2022 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden