Bezoektijden

Komt u iemand bezoeken in het Catharina Ziekenhuis? Hier vindt u informatie over onze bezoektijden en bezoekregels.

Aangepaste bezoektijden wegens corona

Aangepaste bezoektijden corona
Het is toegestaan om per patiënt twee bezoekers per dag te ontvangen tussen 18.00 en 20.00 uur. Deze bezoekers mogen niet tegelijk op bezoek komen. Wij vragen het bezoek buiten het ziekenhuis te wisselen. Draag uw mondkapje gedurende uw gehele verblijf in het ziekenhuis, ook tijdens het bezoek.

Alle andere bezoekuren vervallen. Dit geldt ook voor patiënten met corona.  Er zijn een paar uitzonderingen:

  • Kinderafdeling: ieder kind mag zijn/haar twee ouders ontvangen en twee andere bezoekers. Hierbij geldt het maximum van twee personen tegelijk op de kamer. We vragen ouders en bezoekers buiten de kamer te wisselen. De bezoektijden: 17.00 tot 19.00 uur.
  • Verloskunde: moeder en kind mogen de partner ontvangen en twee andere bezoekers. Hierbij geldt het maximum van twee personen tegelijk op de kamer. We vragen partner en bezoekers buiten de kamer te wisselen.
  • Terminale patiënten: tijdens het waken bij een patiënt mogen per dag (24 uur) maximaal drie bezoekers aanwezig zijn, waarbij we vragen zo min mogelijk de kamer in en uit te lopen en buiten de kamer te wisselen.

Let op: kinderen tot 13 jaar tellen we niet mee in het aantal toegestane bezoekers.

Op welke afdeling ligt de patiënt?

Weet u niet op welke afdeling u moet zijn? Bij de receptie in de centrale hal kunt u dit navragen (via telefoonnummer 040 239 5417). U hoeft hiervoor alleen de naam van de patiënt door te geven. Onze medewerkers wijzen u graag de weg. Weet u wel de afdeling, dan kunt u in dit overzicht van routenummers zien via welk nummer u hier kunt komen.

© 2022 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden