IC-café voor ex-IC patiënten en hun naasten

Maandag 23 november 2020 van 19:30 tot 21:30 uur
Locatie:
’t Patronaat, Blaarthemseweg 18 in Veldhoven

Geannuleerd: Een verblijf op de intensive care kan voor veel patiënten en hun naasten een heftige, emotionele gebeurtenis zijn, die ook na ontslag uit het ziekenhuis nog veel impact kan hebben. Het Catharina Ziekenhuis en het Máxima Medisch Centrum organiseren dit jaar vier keer een IC-café in ‘t Patronaat.

IC-café voor ex-IC patiënten en hun naasten

Een verblijf op de intensive care kan voor veel patiënten en hun naasten een heftige, emotionele gebeurtenis zijn, die ook na ontslag uit het ziekenhuis nog veel impact kan hebben. Het Catharina Ziekenhuis en het Máxima Medisch Centrum organiseren dit jaar vier keer een IC-café in ‘t Patronaat. Dit is een plek waar patiënten, hun naasten en zorgverleners in een informele sfeer informatie en ervaringen kunnen uitwisselen over de opname en het verblijf op de intensive care.

Onderwerpen en data 2020:

•             23 maart: PICS/PICS-F

•             25 mei: delier

•             28 september: spierzwakte

•             23 november: depressie en angst

Het IC café wordt georganiseerd in ’t Patronaat, Blaarthemseweg 18 in Veldhoven. Bij binnenkomst ontvangt u een gratis kopje koffie of thee. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en rolstoeltoegankelijk. Toegang tot het IC café is gratis en inschrijving is niet nodig.

Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur.

Agendaoverzicht Catharina