Catharina Kanker Instituut heeft een waar schrijftalent

Het Catharina Kanker Instituut heeft een waar schrijftalent. Schriften vol verhalen schreef ze tijdens de Nederlands les. Blogs, medische artikelen en de lokale krant van Son en Breugel volgden. Een boek bleef altijd haar droom. Tot nu: debuutthriller de Rouwbrief van Sanne ter Zee is verkrijgbaar in alle boekhandels.

Sanne ter Zee met haar debuutthriller

De schriften uit de Nederlandse les moest ze destijds echter opzij leggen om op te letten. Tien jaar later vielen ze bij haar ouders in de brievenbus met een brief erbij. Een docent vond de schriften en vroeg zich af of ze ooit iets met het schrijven gedaan had.

Bescheiden

Sanne zelf is er bescheiden over, maar haar vriend niet. Hij gaat alle boekhandels af met de vraag of ze het boek op voorraad willen leggen. Sanne: “De grote uitgeverijen namen geen manuscripten aan. Dan moet je dus alles zelf regelen.” Trots is Sanne wel: “Toen de laatste punt op papier stond, ging de champagne open!”

De debuutthriller de Rouwbrief van Sanne ter Zee.

Lovende recensies

Inmiddels kochten 100 collega’s haar boek. Sanne: “Een deel heeft mijn schrijfproces meegemaakt en dat maakt het voor mij heel bijzonder.” De recensies zijn lovend. Komt er een vervolg? “Eerst maar eens genieten van vrije avonden. Maar soms kriebelt het wel!”

Meer weten of het boek bestellen? Bekijk haar website: www.sanneterzee.nl


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden