Belangrijke laboratorium wijzigingen

In ons laboratorium hebben wij een aantal voor u relevante wijzigingen doorgevoerd. Graag vragen wij uw aandacht hiervoor. Om aanvragen van uw patiënten zo optimaal mogelijk te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de wijzigingen. Vanaf heden worden patiënten zonder papieren aanvraagformulier van een ander laboratorium (DvU, Máxima MC, anderszins) niet meer geholpen. Wij verzoeken u dan ook om uw patiënt te informeren dat een papieren aanvraagformulier nodig is voor de bloedafname. Tot 17.00 uur kunnen zij met en zonder afspraak bij ons terecht. Met een afspraak worden zij sneller geholpen en is hun wachttijd korter.

 

 

Onze polikliniek bloedafname is op werkdagen geopend van 08.00 tot 19.30 uur. Tot 17.00 uur kunnen patiënten met en zonder afspraak terecht. Na 17.00 uur prikken we alleen op afspraak. Fijn als u patiënten hierop wijst.

·       Voor de afname van onderzoek dat niet via Zorgdomein bij het Catharina Ziekenhuis is aangevraagd, hebben wij een papieren loopbrief nodig, deze orders staan niet in ons systeem.

·       Ook zijn per 1 oktober de faxlijnen niet langer beschikbaar, u kunt een mailadres invoeren bij de contactgegevens.

·       Als u met spoed een laboratoriumuitslag wilt ontvangen, kunnen wij u deze per beveiligde e-mail toesturen of telefonisch melden. Geef uw mobiele nummer aan het laboratorium door, zodat wij u ook buiten kantoortijden kunnen bereiken.

·       Bij voorkeur ontvangen we aanvragen via ZorgDomein. Maakt u hier geen gebruik van, dan kunt u ons papieren aanvraagformulier gebruiken. Dit aanvraagformulier is geactualiseerd en voldoet aan de vigerende NHG-Richtlijnen. Het nieuwe aanvraagformulier kunt u hier downloaden.


© 2024 Catharina Ziekenhuis
Alle rechten voorbehouden