Catharina Ziekenhuis voor het 11e jaar uitgeroepen tot topwerkgever!

Vandaag werd het officieel bekendgemaakt: het Catharina Ziekenhuis is voor het 11e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer. En daar zijn we trots op!

Het Top Employer Institute analyseert jaarlijks het personeelsbeleid van een groot aantal Nederlandse werkgevers op meer dan 600 HR-onderdelen. Om de titel ‘Top Employer’ te mogen dragen moeten ziekenhuizen voldoen aan veel verschillende criteria. Het onafhankelijk onderzoek richt zich onder meer op onderwerpen als talentstrategie, leren & ontwikkelen, onboarding, leiderschapsontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur.

Talentstrategie

Wij scoren het hoogst op talentstrategie. We investeren veel in opleiding en ontwikkeling van onze professionals, onder andere via het programma Sterk in je Werk. Verder zijn mooie voorbeelden ons Management Talent Programma dat in april voor de tweede keer van start gaat en de MasterClass voor Jonge Specialisten waarvan nu de vierde editie bezig is. “Het Catharina Ziekenhuis is een fantastisch bedrijf vol ambitie en gedreven professionals, waar je ook altijd de mens achter de professional kunt vinden”, aldus Marlies Dokter, manager van de afdeling HRM.

Wil jij bij ons werken? Bekijk onze vacatures!

© 2021 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden