Scholingscursus Klinische Radiotherapie voor AIOS Klinische Fysica

- Catharina Ziekenhuis Eindhoven Auditorium (route 262)

Op 12 juni 2024 wordt opnieuw de scholingscursus Klinische Radiotherapie georganiseerd.

De cursus richt zich op AIOS klinische fysica Radiotherapie. Andere geïnteresseerden zijn eveneens welkom, maar er is geen accreditatie aangevraagd.

U kunt dit verwachten op deze cursusdag

Deze cursus is bedoeld om basiskennis te verschaffen op het gebied van de oncologie, de terminologie die gehanteerd wordt (anatomie, stadiëring, behandelingstechnieken), en inzicht te krijgen in de achtergronden van behandelingsmethoden, vooral in de radiotherapie. Met deze kennis zou de cursist in staat moeten zijn om de patiëntbesprekingen op zijn afdeling beter te volgen.

Locatie

Het evenement vind plaats in het auditorium, (route 262) het Catharina Ziekenhuis. Michelangelolaan 2, Eindhoven.

De cursus scholingcursus klinische radiotherapie kost 170 euro.

Meer informatie

Indien u vragen over dit evenement heeft kunt u emailen naar Bart.Kremers@catharinaziekenhuis.nl.

Programma (PDF)